Magyarország 365 fotópályázat

Magyarország kormánya a tavalyi évben (2019-ben) hírdette meg első alkalommal a Magyarország 365 fotópályázatot. A pályázat célja:

„…célja, hogy bemutassa hazánk büszkeségeit: természeti és tárgyi értékeit, ünnepeit és mindennapjait. A pályázat kiírója Magyarország Kormánya, együttműködésben a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, a Nagycsaládosok Országos Egyesületével és a Magyar Természetjáró Szövetséggel.”

De nem is a pályázat bemutatása a cél, hanem annak a képnek a megmutatása, amely ki lett választva több ezer pályamű közül, hogy 364 másik képpel együtt a pályázat hivatalos albumában bemutatásra kerüljön:

Szolnok - Tiszavirág híd, Magyarország 365, bastie.blog

A kép elkészültéről itt olvashattok röviden, így nem írnám le újra.

Viszont a 2019-es Magyarország 365 fotópályázat értékelt képeinek a galériáját is érdemes megnézni. Tényleg remek képek születtek, s kíváncsian várom, hogy a napokban lezárult 2020-as pályázat milyen képeket hozott…

sszever

sszever

Hasonló cikkek

Fotós portfólió

Hogy építsük fel fotós portfóliónkat?

Ahhoz, hogy be tudjuk mutatni munkánkat fotós portfóliót kell építenünk. De milyen legyen? Mi a jó megoldás? Ki a célközönségünk? Ezek mind mind olyan kérdések, amelyek hatással vannak az eredményre és arra, hogy végül is milyen lesz a portfóliónk. Fotós

Tovább olvasom »